Om Sjørslev Demstrup Egnscenter
.

Den selvejende institution Sjørslev Demstrup Egnscenter har siden starten i 2006 været samlingspunkt for en bred vifte af forskellige aktiviteter. Til daglig benytter skolen Egnscentrets hal til gymnastik og bevægelse i tidsrummet 8-14. Fra kl. 14-16 råder skolens SFO og klub over faciliteterne, dog med undtagelse af mandage i vinterperioden, hvor Idræt Om Dagen er aktive mellem kl. 9.30 og 11.30. Ligeledes spilles der i vinterperioden petanque om tirsdagen mellem kl. 9-11.

Efter kl. 16 råder Sjørslev Demstrup Idrætsforening (SDIF) over hallen, hvor der resten af dagen tilbydes forskellige aktiviteter som badminton, fodbold, spring, børnegymnastik, core/pulstræning og bodytoning m.m.

I weekender og ferier, hvor hallen ikke er optaget af idrætsforeningen, er der mulighed for at købe sig adgang til booking af haltimer, og benytte en eller flere baner til f.eks. badminton, tennis, bordtennis, fodbold osv. Klik HER for mere information om ferie- og weekendbooking af hallen.

Egnscentret er indrettet med kantine, hvor der er udsigt over hallen, og den tilhørende kiosk åbner i forbindelse med hjemmekampe, træningsaftener og andre arrangementer. De to mødelokaler, hvoraf det ene er tilholdssted for fodboldklubben, benyttes ofte af de mange foreninger og bestyrelser i lokalområdet. Lokalerne kan bookes via henvendelse til halinspektøren, eller HER.

Og så er der jo Motionshuset, som efter udvidelsen i 2015, indeholder moderne faciliteter til effektiv træning, hvilket rigtig mange benytter sig af. Klik på MOTIONSHUSET for mere information.

Egnscentrets to værksteder til henholdsvis træ og metal har gennem årene været benyttet til forskellige kurser, som motorlære for unge, møbelpolstring, MC værkstedsaftener og mosteri. Men også beboere, som har behov for at reparere eller fremstille diverse småting, har mulighed for at benytte værkstederne efter aftale. Kontakt halinspektøren for nærmere oplysninger. Egnscentrets Kultur- og Aktivitetsforening (EKA) står i øvrigt for afvikling af kurser mm. i værkstederne, ligesom foreningen også er ansvarlig for FERIE OG WEEKENDBOOKING. Hvilke arrangementer og tilbud EKA arbejder med, kan du læse mere om HER.

Et nyt tiltag, som har stor opbakning, er et ugentligt fyraftensmøde for mænd i og på Egnscentrets værksted og terrasse. Her er der mulighed for få en snak over en grillpølse og en enkelt øl/vand imellem 15.30 og 17 den første onsdag hver måned.

Der er løbende brug for hjælp fra frivillige hænder til at skabe endnu flere spændende aktiviteter til gavn for egnens beboere, så kom og vær med til at præge fremtiden i og omkring Egnscentret. Har du ønsker eller ideer til nye aktiviteter, og måske vil være med til at sætte nye ting i gang, er du altid velkommen til at kontakte os. Se mere under KONTAKT.

Egnscentret, Sognegårdsvej 39, Sjørslev, 8620 Kjellerup.

Udlejning:


© Copyright - Sjørslev-Demstrup